Om TopSkate

Tidligere elite inline-skater Magnus Asping og professionel isskøjteløber Viktor Hald Thorup, startede rulleskøjtebutikken / Webshop’en TopSkate.dk, for at give Danmark en specialiseret speed-butik med bredt udvalg.

TopSkate stiler efter at tilbyde samme, eller lavere priser end de udenlandske online-butikker, men med bedre service. Der har været stor efterspørgsel fra danske skatere, som gerne vil se og prøve støvler og udstyr inden de køber, og efterspørgsel på forhandlere der kan rådgive og vejlede den enkelte skater. Det kan man hos TopSkate.dk!

For at fremme sporten og salg indenfor landets egne rammer, har TopSkate.dk indgået aftaler med mange af verdens førende producenter om at sælge deres varer til lavere priser end fabrikanternes egne salgspriser.

TopSkate fører blandt andet: Luigino, EO-Skates, Atom, BOOM, Ninja, XT3 og MPC.

 
Med over 30 års samlet erfaring erfaring indenfor speedskating, har vi opbygget stor ekspertise, som vi vil bruge til at give Danmarks speedskatere faglig og kyndig vejledning, så vi sikrer os at de kommer ud på nogle kvalitetsprodukter der passer den enkeltes niveau, ambitioner og budget.
topskate
topskate.dk er din specialist inden for speedskating. Uanset om du er en garvet skater eller komplet nybegynder, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige skøjte for dig.
© 2017 topskate.dk
FØLG OS: